Съвети за цветна топлоизолация и външни топлоизолации на блокове и къщи

        Ето няколко идеи за цветна външна топлоизолация на къщи и топлоизолации на цели входове и сгради 

     Не само качественото полагане на мазилката върху съответната външна топлоизолация, но също така нейният производител, типът мазилка за външна изолация, както и нейният цвят са от огромно значение за естетичен вид на външната топлоизолация. В този раздел ще визуализираме със снимки основни комбинации от цветове на завършващите мазилки, за постигане на ефектна външна топлоизолация. Независимо дали се планират външни топлоизолации на апартаменти, топлоизолация на цял вход на блок, или външна топлоизолация на къща, изборът на цветовете за използваните мазилки винаги ще е от огромно значение. С посочените комбинации като вариант, се стремим да ви предпазим от цветови решения аналогични с тези от първата показана в галерията снимка. 

        Подходите ли отговорно при избора на цветове, не само вие като собственици на жилище с естетична външна топлоизолация, но и ние в ролята на изпълнители на външни топлоизолации, ще имаме основание да не се срамуваме от полученият в крайна сметка външен вид на вашата сграда. Много важно е цветът на вашата топлоизолация да е съобразен освен с архитектурният план на постройката и той да се вписва със съседните сгради или апартаменти в района. Посочените варианти за цветови комбинации и изборът на мазилки за външна топлоизолация са само примерни и ориентировъчни. 
        Разбира се в крайна сметка единствено собствениците на жилищата и съответната сграда ще имат правото да изберат окончателният цвят на новата външна топлоизолация.