< Център за професионално обучение Рапакс

Професионален курс, или обучение в салон

 

 

      Професионален курс в център за специализирани курсове с много работни места!  При провеждането на професионални курсове за масажисти, козметици, маникюристи, фризьори и дори педикюристи; значение има не толкова модерното обзавеждане и броя на обособените специализирани работни места, колкото примерно ........ следното: 
     Най-важното при такъв вид професионални курсове е осигуряването на необходимия брой преподаватели, доказани специалисти в тънкостите на съответния курс, професионално ориентирани към курса лекции и не на последно място от огромно значение са; МНО-О-О-ОГОТО клиенти, необходими за отработване на различни специфични практически процедури от изучаваните курсове.

     Не е редно по подобие на театър, курсистите заинтересовано да изследват познанията на водещия практиката в съответния курс преподавател, /той явно разбира дадената професия/, независимо дали курсистите усърдно ще си водят някакви записки на случващото се в курсовете, или не! По редно според нас е преподавателят само да следи за усвояване на изучаваната от курсистите професионална материя, докато те сами извършват изучаваните в курса процедури. За постигане на такава идилия при провеждания курс не трябва обаче да се набляга на обособяването на излишно много работни места, или пък на изтъкването със стилно и граничещо с кич модерно обзавеждане на учебната база. Това по никакъв начин няма да подобри нивото на провежданите курсове. За това целта, на който и да е учебен център провеждащ специализирани курсове, никога не трябва да е конкурентноста по визия с елитните салони за красота, т.е. да е различна от стремежа към извършване на професионално специализирано обучение на курсистите избрали съответният учебен център. Необходимо е нещо много по-трудно! Подбора и осигуряването на необходимото количество разнообразни хора за модели, върху които младите специалисти да практикуват по време на провежданите курсове.

    В Център за Лицензирано и Специализирано Професионално Обучение /ЦЛСПО/ РАПАКС отдавна вече сме наясно какво е необходимо за ефективно провеждане на специализирани професионални курсове. За това сме подбрали на нашия център за професионално обучение, местоположение в София с изключително добра комуникация. С това ние сме лесно достъпни не само за избралите нашето обучение курсисти, но и за всички модели част от разнообразния и доста огромен контингент, неразделна част от нашето качествено обучение при всеки един от провежданите курсове. Понеже с гледане специалист няма как да станете, то ние сме едни от малкото правилни опции за вас, при избора на учебен център за завършване на избраните от вас курс или група от специализирани курсове!